Sakte Shopping i Randaberg

Å handle i Randaberg innbyr til trivsel både i og utenfor butikkene. Her finner du et bredt utvalg av nisjebutikker, gårdsutsalg, dagligvare og detaljhandel med kort avstand til alt. Du blir møtt av trivelige medarbeidere som yter god service og er opptatt av at du skal få en best mulig opplevelse av å handle her.

Den grønne landsbyen kan også by på et kjekt kulturliv med ulike arrangement i løpet av året.
Omkranset av en flott kystlinje, finkorna sandstrender, kjekke turområder og et trivelig torg, midt i sentrum – gir det deg en god grunn til å legge handleturen til Randaberg.

NISJEBUTIKKER

Baby, barn & dame

BUSTER

Butikk med et bredt utvalg i klær og tilbehør til baby, barn og dame.
Buster ligger midt i hjertet i Randaberg sentrum. Her er alle velkomne til en hyggelig handel. Buster-gjengen er aktive i nærmiljøet og veldig glade i kundene sine.

Hos Buster finner du følgende merker for barn: Marmar, Levis, Hummel, Name it, Liewood, Hust & Claire, Lmtd, Lil'Atelier, Garcia Jeans og Wheat.

Du finner følgende merker for dame: Kaffe, YAS, Moss Copenhagen, Co couture, MbyM, Urban pioneer, Calvin Klein accessories og Soft Rebels.

Nettbutikk
Buster Kjersti og Kariann
Landes nye spire, jente lager blomsteroppsats
Blomster & potter

LANDES NYE SPIRE

Vår blomsterbutikk finner du midt i Randaberg sentrum. Her finnes mye lekkert å unne seg, eller til å glede noen andre til en hver anledning. Få god hjelp av vår dyktige betjening og legg din neste handletur innom oss.

Facebookside
Dame

KAROLINES KLÆR

Karolines klær er en av Randabergs eldste butikker og har en bred og lojal kundekrets. Her finner du klær for alle damer i alle aldre. Du blir møtt av en hyggelig betjening som hjelper deg med gode råd og til å finne det du er på jakt etter.

Facebookside
Karolines klær Irene og Inger
Landsbystrikk Wenche i butikken
Garn & tilbehør

LANDSBYSTRIKK

LandsbyStrikk holder til i Sentrum 21, midt i Randaberg sentrum. Her får du kjøpt garn fra Sandnes Garn, Dale garn, Du Store Alpakka, Rauma, Permin og Järbo garn. I tillegg finner du et godt utvalg i tilbehør og alltid gode råd og hjelp på veien.

Facebookside
Dame & interiør

SAND MOTE & INTERIØR

Hos Sand mote & interiør finner du en herlig blanding av interiør, gaveartikler, mat, velvære, klær, vesker og smykker. Butikken finner du i Randaberg sentrum. Her møter du en hyggelig betjening som hjelper deg å finne det du er på jakt etter, enten det er et antrekk, noe til huset eller en gave.

Facebookside
Sand mote og interiør
Ungdom & herre

SANDE

SANDE fører klassisk mote, penklær og casual klær til ungdom og herre fra merkene:
Marc O' Polo, Erla of Sweden, Urban Pioneers, Jack&Jones, Wrangler, Lee, Signal, Jack’s, Lindbergh, sko fra TGA.

Her blir du møtt med personlig service, ekspertise og en genuin interesse av å gjøre deg fornøyd!

Facebookside
Dame, sko, gaver & interiør

S Ø R

S Ø R er en lokal nisjebutikk drevet av en engasjert familie. Damene i S Ø R jobber hele tiden for å finne spennende merkevarer og et bredt utvalg, som appellerer til den bevisste kvinnen. Hver kunde blir møtt med personlig og god service. I tillegg til å ha et bredt spekter av merkevarer med høy kvalitet, vil de også være en inspirator til hvordan du kan kombinere disse.

Nettbutikk
3 damer i en butikk

KORTREIST HANDEL

Grønnsaker, poteter, urter, ost, juice, egg, salat & økologiske blomster

BONDENS SKJØNT OG GRØNT

På torget i Randaberg sentrum finner du Bondens skjønt og grønt. Her er det 6 produsenter som samarbeider om å tilby lokale landbruksvarer som blant annet kortreiste grønnsaker, poteter, frukt, urter, juice, syltetøy, honning, ost, egg og økologiske blomster. Det meste er produsert på Randaberg, men noen av varene er fra omkringliggende kommuner. Bondens skjønt og grønt har åpent fredager og lørdager i sommer sesongen. Råvarer fra jord til bord.

Facebookside
Grønnsaker, poteter, ost, juice, egg, salat & urter

SLETTÅ GÅRDSUTSALG

Hos Slettå Gårdsutsalg finner du et stort utvalg grønnsaker, poteter, urter, egg, juice, ost og honning. Råvarene varierer underveis i sesongen. Et selvbetjent Gårdsutsalg åpent fra 07-23 med grønnsaker fra Slettå og andre lokale gårder. Råvarer fra jord til bord.

Facebookside

EKSPERTISEN PÅ SLETTÅ

Lamper & belysning

RYGG BELYSNING

Rygg Belysning har 400 m2 med alt innen lamper og belysning. Helt siden 1985 har Rygg Belysning vært en ledende spesialbutikk innen belysning. Rygg Belysning finner du sentralt i Randaberg. Med en egen lysrådgiver vil en få god veiledning når en handler hos Rygg Belysning.

Hjemmeside
Bilde av et belyst rom
3 personer oppstilt foran butikk
Klær & sko, vask & rengjøring, hus & hjem, personlig pleie, jernvare, hobby & fritid, dyremat, & snacks

EUROPRIS RANDABERG

Hos Europris Randaberg finner du et stort utvalg lavprisvarer innen alt fra klær, verktøy, vaskemidler, snacks, dyremat, hobby og fritidsutstyr, og ikke minst en flott blomsteravdeling. En dyktig, imøtekommende og behjelpelig betjening hjelper deg her. Velkommen innom!

Hjemmeside
Maling, gulv, verktøy, hageredskaper, jernvare & byggevarer

MONTER RANDABERG

Monter Randaberg er et tradisjonsrikt byggevarehus med stort utvalg i maling, gulv, verktøy, hageredskaper, jernvare og byggevarer. Monter har også hagemøbler, grill og andre sesongvarer på vår og sommer. Skal du bygge noe? Legg turen innom oss så hjelper vi deg.

Hjemmeside
Dyr, mat & utstyr

STAVANGER DYREBUTIKK

Hos oss i Stavanger dyrebutikk kan du finne alt innen hund, katt, smådyr, fugl, akvaristikk, reptiler, fører og diverse. Sortimentet i butikken kan variere fra nettsiden. Skulle du ønske noe fra nettsiden hjelper vi deg gjerne med å bestille varen til butikk. Velkommen innom for en hyggelig handel.

Nettbutikk
Unikt design, kort & annet

HAPPYSTAR

Velkommen innom vår butikk på Slettå. Vi har et norsk design med smilegaranti. Din lokale kortbutikk med sesonggaver på nett. Ta turen innom å se utvalget vårt. Velkommen!

Nettbutikk
bilde av kopper og gaver, happy star
3 personer ved 3 solsenger
Håndlagde produkter

RANSO

Vi har fokus på mennesket i sentrum.
Vi skal bli best til å gi meningsfylt arbeid til mennesker i Sola og Randaberg, som har behov for varig tilrettelagt arbeid. Ta turen innom butikken vår på Slettå å se utvalget av håndlagde produkter fra de kjekke menneskene hos oss. Velkommen innom!

Hjemmeside
Dyrefor, hage & utstyr

BONDEKOMPANIET RANDABERG

Hos oss i BondeKonpaniet Randaberg har vi et stort utvalg FKRA sortiment både til forbruker og proff. Med en dyktig betjening gir vi deg god hjelp når du handler hos oss. Velkommen innom!

Nettbutikk
Elektrisk, lamper og belysning

ROGALAND ELEKTRO AVD. RANDABERG

Hos Rogaland Elektro avdeling Randaberg finner du kombinert butikkutsalg av lamper og utstyr, samt elektrikere som utfører alle typer elektroinstallasjoner fra mindre vedlikehold og serviceoppdrag til nyinstallasjoner og ombygginger av bolig og næringsbygg. Velkommen inn til oss, eller ta kontakt med våre saksbehandlere!

Hjemmeside
Rørlegger, bad & utstyr

H2 RØR AS

Vi er en rørleggerbedrift som tar på oss alle typer rørleggeroppdrag. Spesialfelt er blant annet totalpakker på bad! Ta turen innom butikken vår og bli inspirert til ditt neste oppussings prosjekt. Velkommen inn!

Hjemmeside
H2 rør
Logo til Maskin og verktøy
Salg, service & reparasjon, tilhengere, ATV & utstyr

MASKIN OG VERKTØYLEVERANDØREN AS

Vi driver med salg, service og reparasjoner av skog- og hagemaskiner, tilhengere, utstyr og salg av firhjuling ATV fra CF Moto. Ta turen innom oss å få god hjelp av vår betjening. Velkommen!

Nettbutikk

BUTIKKER I SENTRUM

Sport & utstyr

SPORT 1 RANDABERG

Sport 1 Randaberg en tradisjonsrik sportsbutikk som er ekstra dyktige innen klubb, og da spesielt fotball, håndball og volleyball. Hos oss kommer du inn i et store og trivelige lokale fylt med det meste innen sport og aktivitet. Vår dyktige betjening er klar for å hjelpe deg med din neste handel hos oss. Velkommen innom!

Hjemmeside
3 personer i en butikk
Logo til Ringo leker
Leker, kontor & hobby

RINGO RANDABERG

Hos Ringo Randaberg finner du det meste av det som står på barnas ønskeliste. Vi har i tillegg en kjekk hobby og kontoravdeling. Velkommen innom vår butikk.

Hjemmeside
Briller, Solbriller & synstester

SYNSAM RANDABERG

På tide å sjekke synet? Her kan du bestille synsundersøkelse online hos en av våre optikere. For dine øynes skyld, bør du sjekke synet regelmessig. Vi har også et stort utvalg briller og solbriller i butikken vår. Velkommen innom for en hyggelig handel.

Hjemmeside
Vinmonopolet logo
Drikkevarer

VINMONOPOLET RANDABERG

Hos Vinmonopolet Randaberg treffer du en service innstilt betjening med mye god kunnskap. Vinmonopolet Randaberg har et godt vareutvalg. Legg din neste handel innom oss.

Hjemmeside
Gjenbruksbutikk

NMS GJENBRUK RANDABERG

Hos NMS Gjenbruk Randaberg finner du et stort utvalg bruktvarer alt fra serviser, klær og interiør. I våre nye lokaler i sentrum treffer du en hyggelig betjening. Legg din neste handletur innom oss og se hvilke skatter du finner.

Facebookside
Logo NMS

DAGLIGVAREHANDEL

Coop Mega logo
Dagligvarehandel, ferskvaredisk & bakeri

COOP MEGA RANDABERG

Velkommen innom vår butikk i sentrum, med en stor og sentral parkering. Vi har et stort utvalg varer. Ta turen innom vår kjekk ferskvare disk, hvor du blant annet finner den populære "farså". Vi har vårt eget bakeri som produserer bakevarene for oss, som eksempelvis Landsbybrødet. Legg din neste handel innom oss.

Hjemmeside
Dagligvarehandel & post

BUNNPRIS RANDABERG

Bunnpris Randaberg finner du i sentrum. En lavpriskjede med et godt utvalg lavprisvarer. Bunnpris har også post i butikken. Legg din neste handletur til Bunnpris Randaberg.

Hjemmeside
Bunnpris logo
logo til kiwi
Dagligvarehandel

COOP MEGA RANDABERG

Du finner Lavpris kjeden Kiwi i sitt nylig renoverte bygg et stenkast unna Randaberg sentrum. Med sine nye oppussede lokaler blir handleturen hos Kiwi Randaberg en god fornøyelse. Legg din neste handletur innom Kiwi Randaberg.

Hjemmeside
Dagligvarehandel

REMA 1000 RANDABERG

Velkommen innom vår butikk på Slettå. Vi har et stort utvalg lavprisvarer. Legg din neste handeltur innom oss.

Hjemmeside
Logo Rema 1000

I Randaberg finner du en mengde flere kjekke butikker med et stort utvalg av varer og tjenester.
Klikk deg inn på oversikten under og se våre medlemsbedrifter.

Butikker i Randaberg