Mat og drikke i Randaberg

Sulten og fysen på noe godt, men orker ikke lage selv? Trenger du nistepakke, middag, en kaffe på veien, en deilig lunsj, markere en spesiell dag? Randaberg har et fint utvalg dersom magen rumler og du trenger en matbit.

Bakeriutsalg & Kafé

LANDSBYBAKERIET

I Sentrum 21 finner du vårt lokale bakeriutsalg og kafé. Landsbybakeriet har en flott hagestue til helårsbruk og en lun uteplass. De selger deilig, ferskt bakverk, smører frokostbrød, rundstykker, 1/2 horn og nydelige club-sandwicher m.m.
Du kan også legge inn bestilling på kaker til store og små anledninger.

Facebookside
Landsbybakeriet Randaberg
Pizzabakeren Randaberg
Pizza

PIZZABAKEREN

Alle elsker pizza, og da spesielt pizza fra Pizzabakeren. Plain, sterk, kvessen, masse fyll, lite fyll – du bestemmer – de lager! Som de selv sier: Nybakte bunner hver dag + gode råvarer = kjempegod pizza! – perfekt til hverdag og fest!
Lett å bestille, lett å ta med, lett å spise, lett å like. Lett!

NETTBUTIKK
Kinesisk & Thai

RANDABERG TAKE AWAY

Kylling, oksekjøtt, and, svinekjøtt, fisk, reker, lam, nudler – mange valg og nydelig smaker! Vi er heldige som har en take away midt i sentrum som serverer smaker fra både Kina og Thailand. Ta med deg hjem eller sett deg ned, uansett: drøm deg bort til varmere strøk med de beste smakene fra Randaberg take away!

Facebookside
Randaberg take away
Monica hos Små Øyeblikk kaffebar Randaberg
Kaffebar

SMÅ ØYEBLIKK

Små Øyeblikk feirer i år 10 år. I løpet av disse årene har de vokst seg større, endret lokaler og blitt en godt integrert del av landsbylivet: Både små og store øyeblikk nytes rundt bordene. Her feires skolestart, hverdagsprat, bryllup og minnesamvær rundt bordene. En smoothie hos Små Øyeblikk er en fin premie for de minste etter tannlegebesøk. De ulike arrangementene som holdes gjennom året legger til rette for trivelige kvelder der vi kan samles med venner og kjente! Små Øyeblikk gir oss en fin arena til å feire de små øyeblikkene i livet!

Facebookside

I Randaberg finner du trivelige spisesteder og take away for en hver smak.
Klikk deg inn på oversikten under og se våre medlemsbedrifter.

Mat & drikke i Randaberg