Mat og drikke i Randaberg

Sulten og fysen på noe godt, men orker ikke lage selv? Trenger du nistepakke, middag, en kaffe på veien, en deilig lunsj, markere en spesiell dag? Randaberg har et fint utvalg dersom magen rumler og du trenger en matbit.

Bakeriutsalg & Kafé

LANDSBYBAKERIET

I Sentrum 21 finner du vårt lokale bakeriutsalg og kafé. Landsbybakeriet har en flott hagestue til helårsbruk og en lun uteplass. De selger deilig, ferskt bakverk, smører frokostbrød, rundstykker, 1/2 horn og nydelige club-sandwicher m.m.
Du kan også legge inn bestilling på kaker til store og små anledninger.

Facebookside
Landsbybakeriet Randaberg
Pizzabakeren Randaberg
Pizza

PIZZABAKEREN

Alle elsker pizza, og da spesielt pizza fra Pizzabakeren. Plain, sterk, kvessen, masse fyll, lite fyll – du bestemmer – de lager! Som de selv sier: Nybakte bunner hver dag + gode råvarer = kjempegod pizza! – perfekt til hverdag og fest!
Lett å bestille, lett å ta med, lett å spise, lett å like. Lett!

NETTBUTIKK
Kinesisk & Thai

RANDABERG TAKE AWAY

Kylling, oksekjøtt, and, svinekjøtt, fisk, reker, lam, nudler – mange valg og nydelig smaker! Vi er heldige som har en take away midt i sentrum som serverer smaker fra både Kina og Thailand. Ta med deg hjem eller sett deg ned, uansett: drøm deg bort til varmere strøk med de beste smakene fra Randaberg take away!

Facebookside
Randaberg take away
Monica hos Små Øyeblikk kaffebar Randaberg
Kaffebar

SMÅ ØYEBLIKK KAFFEBAR

Små Øyeblikk har i løpet av sine mange år vokst seg større, endret lokaler og blitt en godt integrert del av landsbylivet: Både små og store øyeblikk nytes rundt bordene. Her feires skolestart, hverdagsprat, bursdager, bryllup og minnesamvær rundt bordene. En smoothie hos Små Øyeblikk er en fin premie for de minste etter tannlegebesøk. De ulike arrangementene som holdes gjennom året legger til rette for trivelige kvelder i godt lag. Små Øyeblikk gir oss en fin arena til å feire de små øyeblikkene i livet!

Facebookside
Sushi

SABI SUSHI

Norges største og ledende kjede innen høykvalitets-sushi finner du i sentrum av Randaberg. Et utvalg av bl.a. maki, sashimi, nigiri, vegetarsushi og flere omfattende sushi-menyer. Nyt hjemme, på stranda eller hos oss.

Nettside
Restaurant

DRIVHUSET RESTAURANT

Drivhuset restaurant er en restaurant og cateringleverandør i hjertet av Randaberg sentrum. Her serveres det overtidsmat, tapas, selskapsmat, à la carte meny og catering for alle anledninger. På Drivhuset Restaurant finner du dyktige og entusiastiske ansatte som er stolte over å kunne servere kortreist kvalitetsmat, i et trivelig lokale.

Nettside
Pub

PUBBEN

Landsbypubben er en lokal og koselig pub i sentrum av Randaberg. Vi setter service og smaksopplevelser først, og har et rikt utvalg av varer i de fleste kategorier. Vi serverer blant annet pizza og sushi.

Facebookside
Hotell

UTSTEIN KLOSTER HOTELL

Velkommen til Utstein Kloster Hotell. Et hotell med en unik beliggenhet. Med et fokus på gode og lokale råvarer og et unikt restaurant lokale blir det en minnerik opplevelse å spise her. De serverer 2 retters lunsj og 3 retters middag på bestilling. Ellers kan en også ta turen innom for å spise søndagsmiddagen her. Skal du ha selskap er Utstein Kloster Hotell en fin plass å ha det. Hør med betjeningen for booking av lokalet. Velkommen innom!

Nettside
Hotell

VISTE STRANDHOTELL- VENTILENE

Viste Strandhotell gir kirkens bymisjon (Ventilene) mulighet til å utvikle deres kjernevirksomhet og bruke den til å drive et hotell helt utenom det vanlige – Ventilene Viste Strandhotell. I tillegg til å tilby lokaler for selskaper, konferanser og hotellovernatting ønsker vi blant annet å utvikle konsepter som dekker sosiale behov spesielt rettet mot eldre. Vi ønsker også at beboerne på Randaberg skal nyte godt av og bli stolte av virksomheten på Ventilene Viste Strandhotell.

Nettside
Bilde av Viste stranden med skriften Hotell & Konferanse

I Randaberg finner du trivelige spisesteder og take away for en hver smak.
Klikk deg inn på oversikten under og se våre medlemsbedrifter.

Mat & drikke i Randaberg