Tur og rekreasjon

Tur og Rekreasjon

Å gå seg en tur gir flere gode helse fordeler. Det  åpner sinn, gjør deg blidere, mindre stresset og mer klar i hode. Som Friedrich Nietzsche sier

«Alle virkelig store tanker er unnfanget mens man går.»

På Randaberg er det flere kjekke og fine turstier å gå. Mange av de er også godt tilrettelagt for blant annet barnevogner. Her er det flere forskjellige typer turstier noen går over svaberg, andre rundt en strand, noen i en skog og noen rundt et vann.

Turforslag i Randaberg

Overnatting under åpen himmel

Her kan du overnatte under åpen himmel

Vistnes

I skogen ved siden av dagsturhytten: Vistneshyttå kan en henge opp hengekøyer. Parkeringsmuligheter er ved Vistnestunet.

Her har du utsikt rett mot havet, og flotte svaberg å nyte kvelden eller morgenen på. Ved dagsturhytta finner du toalett. Det er ikke lov å sove på dagsturhytten, men du må gledelig sette deg her å nyte utsikten eller lese en bok. Det ligger også en gapahuk hvor det er mulig å tenne bål, på stien til dagsturhytten.

Husk at når du er ute i naturen så må du også ta vare på naturen, forlat stedet slik som du fant den eller bedre. Det skal ikke ligge søppel igjen etter besøket ditt.

Helse og Velvære

Kalon Studio

Vårt hovedfokus er deg!

HelsekostTorget

Vårt apotek i Randaberg formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Haralds Frisør AS

Etablert frisørsalong midt i hjerte av Randaberg sentrum. Åpnet i 1973.