Kjell Elvis
1. februar, 2022

Seniorenes dag

Song og Spelkorlaget har etter hvert opparbeidet seg et stort publikum og nettverk, og korets sosiale profil har bidratt til populariteten.

09.00
Gratis frokost Frivillighetens hus

17.30
Seniordansen

18.00
Konsert med Kjell Elvis

18.30
Rannveig & Tore

Kjell Elvis underholder fra scenen 

Kjell Henning Bjørnestad, bedre kjent som Kjell Elvis, ble født 12. mars 1968 og er en norsk Elvis-imitator. Han er den eneste fulltids profesjonelle Elvis-imitator i Skandinavia. Bjørnestad er født i Farsund, oppvokst i Vanse, og bor i Lyngdal. 

Elvis-eventyret startet med en Elvis-film som ble vist på TV. Han blir stadig mer opptatt av Elvis. Bjørnestad kommer fra en musikalsk og musikkglad familie, og er scenevant da han i militæret opptrer som Elvis for første gang. Etter hvert blir rollen som Elvis-imitator et levebrød, og han deltar i flere konkurranser, både i Europa og USA. Han vinner flere konkurranser i Europa, og satte verdensrekord i å synge antall Elvis-hits i 2020. Da sang han Elvis-låter i 50 timer, 50 minutter og 50 sekunder. Han slo sin egen rekord fra 2003.

– Dette skal jeg aldri gjøre igjen, sa han etter verdensrekorden.

Kjell Elvis skal slippe å slå noen verdensrekord når han kommer til Randaberg, men kanskje vi kan gi ham verdens beste opplevelse med et nydelig publikum og en feiende flott stemning? Vi har trua!

Rannveig & Tore 

Rannveig og Tore

Rannveig Skiri Mosbakk er født og oppvokst på Kongsvinger i Hedmark. Etter musikklinjen på Stange studerte hun klassisk sang i Bjergsted. I dag bor Rannveig i Sandnes, og hun lever av å være frilans kordirigent og sanger. Rannveig er en allsidig og fargerik sanger med stor innlevelse og formidlingsevne, og hun imponerer med sitt brede repertoar som spenner fra opera til jazz. 

Tore Bols  er født og oppvokst i Stavanger og startet med orgelstudier i Bjergsted før han utdannet seg videre ved Høyskolen i Oslo. Tore bor i Stavanger hvor han jobber som organist i tillegg til å være frilans musiker. Tore mestrer piano like godt som orgel og er en flittig brukt og yndet akkompagnatør for distriktets sangere og musikere.

Les mer om dette på arrangementets facebookside