Song og spelkorlaget
31. januar, 2022

Musikkens dag

Song og Spelkorlaget har etter hvert opparbeidet seg et stort publikum og nettverk, og korets sosiale profil har bidratt til populariteten.

18.00
Song og Spelkorlaget

Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn (som regel kun omtalt som Song og Spelkorlaget) er et Stavanger-basert kor som ble stiftet den 8. mars 1984. Det var en voksen guttegjeng som ønsket seg en hobby, som et alternativ til fruenes syforening.

Med sin utradisjonelle musikalske profil og humørfylte konserter ble koret snart en hit i hele Stavanger-regionen. Erik Lindboe var musikalsk leder i 30 år, og fra august 2014 overtok Knut Nøst denne rollen.

Song og Spelkorlaget har etter hvert opparbeidet seg et stort publikum og nettverk, og korets sosiale profil har bidratt til populariteten. I samarbeid med Lions Club Stavanger har koret arrangert «Syng med oss» i Stavanger konserthus hvert år siden 1984, hvert år med stappfullt hus. Overskuddet fra Syng med oss, samt overskudd fra tre CD-utgivelser har gått til div. humanitære organisasjoner i Stavanger-regionen. 

Spelkorlagets siste CD Rett fra Drøvelen ble lansert våren 2010.

Song og Spelkorlaget er hyppig benyttet som underholdningsinnslag både i offentlige virksomheter og i næringslivet for øvrig. Koret har deltatt i tv-sendinger på NRK og TV 2, samt på lokaltv og i radio.

Det er en SANN glede at de nå skal besøke Randaberg! 

Det gleder vi oss til! 

Les mer om dette på arrangementets facebookside