Misty Coast
5. februar, 2021

Misty Coast

Tekst: Varen Randaberg kulturscene | Foto: Francisco Munoz

Oppleve Misty Coast i duo-format på Tungenes fyr

Torsdag på Tungenes

FREDAG 5. FEBRUAR, KL. 20:00

TUNGENES FYR

BILLETT: KR 290 INK. AVGIFT

Les mer om dette på arrangørens nettside

Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust fra støyrockbandet The Megaphonic Thrift. Siden debutalbumet i 2017, har bandet vært på omfattende turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og høstet strålende kritikker i inn- og utland.
Låtene til Misty Coast snirkler seg rundt sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins og Broadcast. Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine beskriver musikken til Misty Coast som Sonic gorgeousness og God Is In The TV Zine proklamerte live they are one hell of a rock band! etter fjorårets Øya-konsert.
Det siste året har bandet spilt inn sitt tredje album med produsent Emil Nikolaisen (Serena-Maneesh), som slippes i april 2021. De har alt sluppet 2 singler fra den kommende plata, som for tiden er listet på P13 og P3.
På Tungenes Fyr får vi oppleve Misty Coast i duo-format, hvor Frøkedal og Myklebust vil spille nedstrippede versjoner av både gamle og nye låter.

Vennligst kjøp billetter samlet for dere som kommer som en kohort/gruppe.Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.

Dørene åpner kl. 19.30. Servering.

Fyret ligger i Randaberg, kun 15 minutters kjøretur fra Stavanger.

Kjøp billett