2 damer

To bestevenner, en bedrift

Hair and There

Mathilde Krüger Helfjord (27) fra Mo i Rana og Jannicke Lerang (27)fra Sunde lever drømmen sin. Sammen har de Hair & There, avd. Randaberg. – Vi er så glad i kundene våre, sier de og smiler.

De liker det tette båndet de får med kundene som kommer igjen og igjen. – Vi har stort sett faste kunder og fulle lister,så vårt eneste store problem er bemanning, forteller Mathilde. Jentene ønsker å utvide listene sine, og ha mulighet til å tilby flere timer til de som ønsker frisørtime. De er samstemte:– Vi søker en medarbeider til salongen vår!

Jentene har begge jobbet som frisør i 12 år (inkl. læretiden),og er stolte av arbeidet de gjør.– Vi legger sjela i arbeidet vårt, og tilpasser oss kundens behov. Jannicke er rask: – Jeg står heller litt for lenge med en kunde, enn å ende med noe halvveis. Mathilde er enig. Når kundene går ut av salongen, så skal de kjenne at de virkelig er den fineste versjonen av seg selv.

– Vi legger sjela i arbeidet vårt, og tilpasser oss kundens behov.

Å ha faste kunder er fantastisk. – Vi blir kjent med hårtypene, vet hva som er egnede produkter, og hvordan håret faller når vi klipper det på ulike vis. Vi merker om noen er stressa eller har mye å tenke på. Da er hodebunnen stram. Hodemassasje starter blodsirkulasjonen, og kan minske nakkeplager og hodepine. – Vi liker å kunne hjelpe.

Etter en lang sommer med mye sol og saltvann, så mister håret glans og det blir veldig tørt og livløst. Derfor tipser jentene om kurene de tilbyr som styrker håret, gir god fuktighet og tilfører nye proteiner. I tillegg kan de friste med en 15 minutters hodebunnsmassasje. Perfekt start på høsten!

Portrettinternvjuet er hentet fra