En dame i en hage

Clifton Interiør

Clifton interiør

Er det noen av dere som har pusset opp huset hjemme? Har dere da stått på Fargeriket Næss og klødd dere i hodet grunnet jungelen av muligheter når det gjelder farger, malingstyper, overflatebehandlinger, utallige ruller av tapeter og stoffprøver? Da har dere nok i så fall også møtt denne damen i 2. etasje.

Hun kan best sammenlignes med barnas svømmetrening i sommer – den trygge armen, kanten på bassenget, fotfestet, og den ekte følelsen av å bli ledet trygt på land! I 46 år har Fargeriket Næss kunnet tilby kunnskapen og ekspertisen til Åse Clifton. Nå starter en ny epoke. Åse åpner nemlig egen butikk i Randaberg,Sentrum 21 – Clifton Interiør.

Åse Clifton er en dame som hele tiden ser etter nye muligheter innen sitt fag. Hun startet sin jobbkarriere hos Næss Fargehandel for 46 år siden. Da hun hadde vært der i 9 år, ble hun avdelingsleder i 2. etg. Tiden gikk, og trenden har siden den gang stadig forandret seg. Endringer i markedet gjorde det vanskeligere å drive butikk,og det var nødvendig å tenke nytt. Åse løftet blikket, og fant nye muligheter. Hun gikk på kurs for å lære seg alt om gardiner, og de ulike gardinenes egenskaper. Hun fikk også kunnskap om solskjerming, og ved å satse på dette og et større sortiment,klarte de å drive butikk også i tøffere tider.

Nå er Åse pensjonist…egentlig. Men drømmen om mer fritid er fremmed for Åse.– Jeg elsker faget mitt og vil være med i gamet, jeg har så mye mer å gi! Jeg liker å hjelpe andre til å få det fint og mer funksjonelt hjemme. Åse er lidenskapelig engasjert og har en sterk indre motivasjon. Hun sluttet hos Fargeriket Næss i januar, men allerede i februar opprettet hun et enkeltmannsforetak og fikk egne kunder første uken. I løpet av de seks første månedene har Åse allerede hatt mange og store kunder som har hørt rykter om hennes business og som har tatt kontakt. Restauranter, hoteller, arkitekter, samt private kunder har hun fått på sin kundeliste.

– Jeg elsker faget mitt og vil være med i gamet, jeg har så mye mer å gi!

Dame ved butikk

Åse så fort at det fremdeles var både behov og interesse for hennes kunnskap og ekspertise og fra 20. september åpner hun Clifton Interiør i Sentrum 21 på Randaberg. I butikken vil Åse tilby veiledning og ekspertise til de som trenger hjelp med interiøret sitt i hus og hjem. Hun kommer gjerne på hjemmebesøk, for å hjelpe med stil, farge, utvalg og oppheng av gardiner og solskjerming. Hun kommer også gjerne med råd og veiledning angående fargevalg og type tapet. Clifton Interiør vil ha et godt vareutvalg på gardiner, tapeter, puter, tepper, håndklær, toalettvesker,etc. Hun samarbeider tett med møbeltapetserer, som også lager sengegavl påbestilling. En av hovedleverandøren til Clifton Interiør blir det anerkjente merket Designers Guild.– Interiør og design er en grenseløs verden. Det kommer nye trender hele tiden. Her finnes det kun muligheter, og jeg blir aldri lei, avslutter Åse med et smil.

Portrettinternvjuet er hentet fra