2. februar, 2022

Barnas dag

Duoen Josefine (9) og Oskar (10) sang seg inn i alles hjerter med låten «Smitte deg med glede» da de vant MGPjr i 2021. Og nå kommer de til RANDABERG! Klarer vi å gi dem MGP-stemning også her i den grønne landsbyen vår?

18.00
Konsert Josefine og Oskar

Josefine og Oskar skal smitte Randaberg med EKTE GLEDE

Duoen Josefine (9) og Oskar (10) sang seg inn i alles hjerter med låten «Smitte deg med glede» da de vant MGPjr i 2021.

Over 900 låter ble sendt inn til konkurransen i håp om å bli den heldige vinner. Åtte bidrag kom til finalen og i en nervepirrende superfinale var det Josefine og Oskar som til slutt vant MGPjr som ble avholdt for 20. gang i fjor.

Låten «Smitte deg med glede», er inspirert av koronapandemien. – Denne låten er inspirert av covid-19 og alt som forandrer seg, sier Josefine og Oskar. De ville gjerne gjøre noe positivt ut av covid-19 og fikk ideen om å smitte med glede i stedet for virus, og dermed skrev de sammen denne låten.

Det beste med å være med i MGPjr, var å få være med de andre deltagerne og synge med dem, mente Josefine og Oskar. Akkurat da de skulle på scenen innrømmet Oskar at de var nervøse. – Da hoppet vi litt rundt for å få nervene ut av kroppen, smiler han, og bedyrer at det var sykt gøy å stå på scenen og synge!

Duoen har opptrådd på mange ulike arrangement etter seieren i MGPjr, blant annet på «Allsang på grensen». Josefine og Oskar møttes i en musikal. Nå er vinnerduoen gode venner og planlegger en håndfull opptredener sammen. – Det blir veldig gøy, sier Oskar som drømmer om å bli artist og stå på verdens største scene.

Og nå kommer de til RANDABERG! Klarer vi å gi dem MGP-stemning også her i den grønne landsbyen vår?

Foto: Hans Otto Bordvik, NRK
Sitater hentet fra Nordnes Republikken